Blog

2023 Yılının En İyi 5 Dış Mekan Güvenlik Kamerası |Wirecutter'ın incelemeleri

Önerdiğimiz her şeyi bağımsız olarak inceliyoruz.Bağlantılarımız aracılığıyla satın aldığınızda komisyon kazanabiliriz.Daha fazla bilgi edin>

Amazon'un Ekim ayı anlaşma etkinliği şu anda gerçekleşiyor.Gerçekten kapmaya değer Wirecutter seçimleriyle ilgili daha fazla fırsat için en iyi Prime Day fırsatları listemize göz atın. Güvenlik Denetimi

2023 Yılının En İyi 5 Dış Mekan Güvenlik Kamerası |Wirecutter

Eufy SoloCam S340 ve Eufy Floodlight Cam E340'ı Neler Beklenecekler'e ekledik.

Güvenlik endişeleri nedeniyle Wyze Cam v3 önerimizi geri çektik;yakında yeni bir seçim yapmayı umuyoruz.Tam açıklama için bu yazıya bakın.

Dış mekan güvenlik kamerası, hoş karşılanan (ve istenmeyen) ziyaretçileri, paket teslimatlarını ve bahçenizde gece yarısı atıştırmalıklarına yardım eden tüylü yaratıkları takip edebilir.Ayrıca potansiyel yaramazlık yapanlar için de güçlü bir caydırıcı olabilirler.

Ancak son yedi yılda düzinelerce kamerayı inceledikten sonra henüz mükemmel bir model bulamadık.Bazılarının yerleştirilmesi zordur, bazılarının sık sık ücretlendirilmesi gerekir, bazıları ise en etkili sonuç için abonelik ücreti gerektirir.

Tamamen kablosuz bir seçenek istiyorsanız Arlo Pro 4 Spotlight Kamerayı öneriyoruz.

Biraz daha ucuz bir şey istiyorsanız (ve yakınlarda bir dış mekan prizi varsa), Ring Stick Up Cam Plug-In'i öneririz.

Geceyi veya en azından verandanızı aydınlatabilecek bir kamera istiyorsanız Eufy S330 Floodlight Cam'ı seviyoruz.

Kayıtları kamerada saklayabilmek yaygın bir durumdur, ancak elektrik kesintisi durumunda erişilebilmesi için videoyu buluta kaydetmenizi öneririz.

Wi-Fi kameralar evinizin yakınındaki olayları yakalayabilir ancak yüzler ve plakalar net olmayabilir; harika kameralar bile 6 metre uzakta bulanık olabilir.

Çoğu şirket, mahkeme kararı alırsa veya bunun acil bir durum olduğunu belirlerse kayıtlarınızı paylaşacaktır.Gizlilik politikanızı kontrol edin ve/veya uçtan uca şifrelemeye sahip cihazları tercih edin.

Tüm akıllı kameralar hareketi algılayabilir, ancak bazıları aynı zamanda bir kişi, evcil hayvan, araba veya paket arasındaki farkı da söyleyebilir ve bunlardan hangisinin sizin için önemli olduğunu kaydedebilir veya ona ilişkin bildirim gönderebilir.

Pille çalışan bu kamera net 2K video çeker.Video depolama aboneliği, insanları, hayvanları, araçları, paketleri ve genel hareketleri tespit etme olanağı sağlar.

Şunlarla uyumlu: Amazon Alexa, Apple HomeKit (uyumlu bir baz istasyonuyla), Google Home, IFTTT, Samsung SmartThings

Arlo Pro 4, ayrıntılı video performansı, özel uyarılar ve kolay kurulumun en iyi kombinasyonunu sunar.Klipleri kaydetmek ve insanları, evcil hayvanları, paketleri ve araçları ayırt etmek için Arlo Secure aboneliği (ayda 5 dolardan başlayan fiyatlarla) gerekiyor.Ancak karanlıkta bile renkli video da dahil olmak üzere gece ve gündüz net 2K video sunar.Pro 4, beş dakikaya kadar sürekli hareket kaydedebilir, ancak kamera sık sık çalışırsa pili hızla tüketebilir; yaklaşık ayda bir şarj edilmesi gerektiğini gördük.Arlo Pro 4 aynı zamanda 7/24 kayıt seçeneği de sunuyor ancak bunun etkinleştirilmesi daha yüksek bir abonelik ücretine sahip, ekstra 150 ila 200 ABD Doları arası ekipman gerektiriyor ve Arlo Secure'dan ayrı.

Takılabilir 1080p modeli, hava koşullarına dayanıklı bir kablo veya ilave pil ile birlikte gelir ve insanlarla diğer hareketli nesneleri ayırt edebilir.

Uyumlu olduğu yerler: Amazon Alexa, Ring ile Çalışır

Ring Stick Up Cam Plug-In Wi-Fi kamera, uzun, hava koşullarına dayanıklı bir güç kablosuyla birlikte gelir, ancak aynı zamanda pille veya güneş paneliyle de çalıştırılabilir.Geniş 130 derecelik görüntü ve net iki yönlü ses ile net, 1080p video sunar.Ring Koruma Temel planına kaydolarak (ayda 4 ABD Doları veya yıllık 40 ABD Doları), kayıtları 60 güne kadar saklayabilirsiniz ve ayrıca kişi uyarıları, video kaydetme seçeneği ve küçük resimle geliştirilmiş akıllı telefon bildirimleri gibi özellikleri de etkinleştirirsiniz. .Ayrıca, daha önceki bazı sorunlara rağmen Ring artık test ettiğimiz diğer kamera üreticilerinden daha fazla gizlilik ve güvenlik önlemi sağlıyor.

Bu 2K kamera aynı zamanda parlak ancak ayarlanabilir bir projektöre sahiptir.Videoyu kamerada ücretsiz olarak veya abonelikle bulutta saklayabilir.

Uyumlu olduğu yerler: Amazon Alexa, Google Ana Sayfası

Eufy S330 Projektör Kamerası, parlak dış mekan ışığı ve güvenlik kamerası şeklinde iki güvenlik modu sağlar.Test ettiğimiz tüm ışıklandırmalı kameralar arasında en iyi video ve aydınlatma kalitesini sundu.Kamera, yatay olarak 360 derece ve dikey olarak 130 derece yatay kaydırma ve eğim yapabilir, hem renkli gece görüşüyle ​​hem de gece görüşü olmadan gündüz ve gece muhteşem 2K görüntüler yakalayabilir.Üç entegre LED panel, 3.000 lümene kadar parlaklık sağlar; bu paneller, Eufy uygulaması aracılığıyla veya Alexa veya Google Home'a ​​sesli komutlar kullanılarak açılıp kapatılabilir ve ayarlanabilir.Eufy, sıcak 3.000 K'dan parlak beyaz 5.700 K'ya kadar renk sıcaklığı ayarını destekleyen, incelediğimiz tek projektördür. Videoyu yerel olarak 8 GB dahili depolamada veya bulutta saklama seçeneğiniz vardır. ayda 3 dolardan başlıyor ve kayıt kalitesini 1080p'ye düşürüyor.

Bu kamera uzun pil ömrü, net 2K görüntü, HomeKit desteği ve video depolamak için üç seçenek sunar.

Şunlarla uyumlu: Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home

Arlo Pro 4 kadar akıllı olmasa da Eufy S220 EufyCam, kablosuz dış mekan güvenlik kameralarında gördüğümüz en iyi şarj edilebilir pile sahip.(Şirket pilin bir yıl dayanabileceğini iddia ediyor; dört ila 12 ay arasında bir kullanım deneyimi yaşadık, bu nedenle bu, kameralarınızın nereye yerleştirildiğine ve ne sıklıkta tetiklendiklerine bağlı olacaktır.) Ücretsiz avantajlar arasında depolamaya 2K video kaydetme yeteneği de yer alıyor. dahil edilen baz istasyonunun yanı sıra insanlarla diğer hareketli şeyleri ayırt etme yeteneği.Videonuzun buluta gönderilmesi ve bulutta saklanması için, Eufy Cloud Storage (ayda 3 ABD doları) veya Apple HomeKit Secure Video (ayda 1 ABD dolarından başlayan iCloud planları ile ücretsiz) ücretli aboneliğini tercih edebilirsiniz;her iki hizmetin de video çözünürlüğünü orijinal 2K'dan 1080p kalitesine düşürdüğünü unutmayın.

Pille çalışan bu kamera net 2K video çeker.Video depolama aboneliği, insanları, hayvanları, araçları, paketleri ve genel hareketleri tespit etme olanağı sağlar.

Takılabilir 1080p modeli, hava koşullarına dayanıklı bir kablo veya ilave pil ile birlikte gelir ve insanlarla diğer hareketli nesneleri ayırt edebilir.

Bu 2K kamera aynı zamanda parlak ancak ayarlanabilir bir projektöre sahiptir.Videoyu kamerada ücretsiz olarak veya abonelikle bulutta saklayabilir.

Bu kamera uzun pil ömrü, net 2K görüntü, HomeKit desteği ve video depolamak için üç seçenek sunar.

Akıllı ev cihazlarını ilk kez 20 yıldan fazla bir süre önce, tek akıllı ev cihazları X10 iken test etmeye başladım.2016'dan beri Wirecutter için akıllı ev ekipmanlarıyla ilgileniyorum ve duvar içi ışık anahtarlarından, LED ampullere ve su sızıntısı dedektörlerinden görüntülü kapı zillerine, iç mekan güvenlik kameralarına ve güvenlik sistemlerine kadar her şey üzerinde ellerim var.Ayrıca diğerlerinin yanı sıra The New York Times, Wired ve Men's Health için teknoloji makaleleri yazdım.

Birisinin verandanızdan paketleri çalmasıyla veya bir çöp pandası ailesinin çöp kutularınızla eğlenmesiyle sorun mu yaşıyorsunuz?Ön kapınızın yanındaki, garajınızın üzerindeki veya arka güvertenize takılan bir Wi-Fi güvenlik kamerası, dışarıda gerçekte neler olup bittiğini görmenizi sağlar.Bir kamera sizi yalnızca tehlikelere ve misafirlere karşı uyarmakla kalmaz, aynı zamanda evinizin dışında meydana gelen olayların kaydını da oluşturur; düşen ağaçlar, sel suları veya komşunun kaba köpeği gibi.

Dış mekan kameraları nöbetçi olarak iyi bir iş çıkarsa da sınırlamaları vardır. Dış mekan Wi-Fi kameralarının çoğunun 30 ila 40 fit uzaklıktaki hareketleri algılayabildiğini gördük.Ancak yüzler ve plakalar yaklaşık 20 metre uzakta bulanıklaşmaya başlayabilir ve bu sayı aydınlatma koşullarına bağlı olarak önemli ölçüde düşebilir.

Bu yeterli gönül rahatlığı değilse ve bunu 7/24, tüm temelleri kapsayan güvenliğe yükseltmek istiyorsanız, bir izleme hizmetine bağlı bir şey seçmelisiniz.Piyasada neler olduğu hakkında daha fazla bilgi için en iyi ev güvenlik sistemi kılavuzumuza bakın.

Bir ev güvenlik sistemi tamamen gönül rahatlığıyla ilgilidir.Açık bir kapı veya pencere konusunda sizi uyarabilir, haydutları korkutabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda yardım çağırabilir.

Yedi yılı aşkın bir süredir dış mekan kameralarını inceliyoruz ve düzinelercesini test ettik.İşte dikkate alınması gereken en önemli özellikler.

Test için tüm kameraları, iç mekandaki bir Wi-Fi yönlendirici (kameralardan yaklaşık 40 metre uzakta) ve yükseltme-seçimli ağ ağı kitimiz Asus ZenWiFi AX (XT8) aracılığıyla Verizon Fios ağımıza bağlıyoruz.Kameraları ve yardımcı uygulamalarını incelemek için bir iPhone 12, bir Google Pixel 7 Pro ve bir iPad kullandık.Ayrıca her kameranın üçüncü taraf uygulamalar aracılığıyla nasıl kontrol edilebildiğini ve akıllı ekranlarda görüntülenebildiğini görmek için Echo Show 5, Google Nest Hub ve Apple TV kullandık.

Örgü ağlar, evinizdeki Wi-Fi'ye çok ihtiyaç duyulan desteği sağlayabilir ancak bazen bazı akıllı ev cihazları için de sorun yaratabilir.

Akıllı ev cihazlarınızın sinsi davranabileceğinden mi endişeleniyorsunuz?Ee yapıyor muyuz.Önerilerimiz konusunda kendinizi daha iyi hissedebilmeniz için incelemelerimiz gizlilik ve güvenliğe odaklanıyor.

Pille çalışan bu kamera net 2K video çeker.Video depolama aboneliği, insanları, hayvanları, araçları, paketleri ve genel hareketleri tespit etme olanağı sağlar.

Şunlarla uyumlu: Amazon Alexa, Apple HomeKit (uyumlu bir baz istasyonuyla), Google Home, IFTTT, Samsung SmartThings

Pille çalışan Arlo Pro 4 Spotlight Kamera, Wi-Fi sinyalinize yakın olduğu sürece istediğiniz yere yerleştirilebilir.Net 2K video kaydeder ve kullanıma bağlı olarak bir ila iki ay dayanabilen şarj edilebilir bir pile sahiptir.Arlo Pro 4 aynı zamanda renkli gece görüşü ve Otomatik Yakınlaştırma ve İzleme (hareketli nesnelere dijital olarak yakınlaşabilen ve onları görünümdeyken takip edebilen) gibi özellikleri de içerir.

Arlo ücretsiz video depolama alanı içermiyor; bu nedenle şirketin bulut depolama hizmeti olan Arlo Secure'a abone olmayı unutmayın.Arlo Secure, videoyu 30 güne kadar saklamanın yanı sıra insanları, evcil hayvanları, paketleri ve araçları ayırt etme yeteneği gibi özellikler de sağlıyor.

Ses ve video göz ve kulağı memnun eder.Arlo Pro 4, test ettiğimiz tüm dış mekan kameraları arasında en iyi görüntülerden bazılarını üretti.2K video kaydeder ve 160 derecelik geniş bir görüntüleme açısına sahiptir.İki yönlü sesin her iki uçta da anlaşılması kolaydı.

Arlo'nun video kayıt seçenekleri şimdiye kadar gördüğümüz en iyi seçenekler.Kullanıcılar kayıt uzunluğunu 10 ila 120 saniye arasında ayarlayabilir ancak biz, beş dakikaya kadar sürekli hareketi kaydeden "Etkinlik durana kadar kaydet" seçeneğini tercih ediyoruz.Eylem bunun ötesine geçerse, 1 veya 2 saniyelik sıfırlama süresinin ardından yeni bir klip kaydedilecektir.(Arlo'ya göre bu sıfırlama, kameranın hiçbir şeyin olmadığı uzun klipler oluşturmasını engellemek ve pil ömründen tasarruf etmek içindir.)

Uyarılar size yalnızca hareketin ötesinde neler olup bittiği hakkında daha fazlasını anlatır.Video kaydetmek için tek bir kamera için aylık 5 dolardan başlayan Arlo Secure aboneliğine ihtiyacınız olacak.Arlo Secure aynı zamanda Aktivite Bölgeleri'ni ve bir kişi, hayvan, araç veya paket teslimatı arasında ayrım yapma yeteneğini de etkinleştiriyor ve bunlardan biri tespit edildiğinde belirli bir uyarı gönderiyor; oldukça güvenilir bir şekilde çalıştığını gördüğümüz güzel bir özellik.

Kurulum ve bakım sorunsuzdur.Şık, akıllı tasarım ve çıkarılabilir pil, Arlo Pro 4'ün Wi-Fi sinyali kapsama alanı içinde olduğu sürece dışarıda herhangi bir yere kurulmasını kolaylaştırır.Arlo, ayda 4.000 saniyelik kullanım, yayın başına 30 saniye ve gündüz/gece olaylarının 2:1 oranında bölündüğü varsayımına dayanarak kamera pilinin tam şarjla altı ay dayanabileceğini iddia ediyor.Testlerimize göre bu rakamlar doğru görünüyor, ancak kamerayı trafiğin yoğun olduğu bir alana veya çok düşük sıcaklıklara (pili tüketebilecek) yerleştirmeyi planlıyorsanız ekstra bir pil satın almak isteyebilirsiniz. veya Arlo Güneş Paneli Şarj Cihazı (test etmedik).Yakınınızda bir priz varsa, bunu 25 metrelik Arlo Dış Mekan Manyetik Şarj Kablosu ile bağlamayı tercih edebilirsiniz.

Gelişmiş kamera özellikleri iyi çalışır ancak bunun bir maliyeti vardır.Arlo Pro 4, renkli gece görüşü için parlak, hareketle etkinleştirilen bir spot ışığına sahiptir; bu, görüntüleri siyah beyaz gece görüşü için iki kızılötesi LED'in kullanılmasından biraz daha canlı hale getirir.Ayrıca, kameranın görüş alanındaki hareketli bir nesneyi dijital olarak yakınlaştıran ve onu takip eden Otomatik Yakınlaştırma ve İzleme özelliği de bulunmaktadır.Bu ilginç ve bazen kullanışlı bir özellik, ancak biraz daha akıcı olmasını diliyoruz.Ayrıca bu özelliğin etkinleştirilmesi pil ömrünü kısaltır ve kayıtların çözünürlüğünü 720p veya altına düşürür.

Kıdemli personel yazarı Lauren Dragan, Arlo Pro'yu test ederken, düşük pil uyarısının hala yaklaşık %20 kaldığında tetiklenme eğiliminde olduğunu bulduğunu söyledi; bu onun için birkaç hafta daha pil ömrü anlamına geliyor.Ve pilin yeniden şarj olmasını beklemenin sıkıntısını hafifletmek için iyi bir çözüm buldu: "Bir yedek pil satın aldık ve düşük pil uyarısı aldığımızda onu eskisiyle değiştirdik ki bu da işe yarıyor."

Takılabilir 1080p modeli, hava koşullarına dayanıklı bir kablo veya ilave pil ile birlikte gelir ve insanlarla diğer hareketli nesneleri ayırt edebilir.

Uyumlu olduğu yerler: Amazon Alexa, Ring ile Çalışır

Ring Stick Up Cam Plug-In takılabilir, pille çalıştırılabilir veya güneş paneliyle şarj edilebilir.Bu model, iç mekan kullanımı için kalın bir AC kablosu ve dış mekan için hava koşullarına dayanıklı bir adaptörle birlikte gelir; bu da daha güvenilir uyarılara ve kayıtlara olanak tanır.Stick Up Cam, insanları ve genel hareketi doğru bir şekilde tanımlar, net sese sahiptir, 130 derecelik görüş alanını tarayan 1080p video kaydeder ve renkli gece görüşü içerir.Her ne kadar bazı insanlar Ring'in kolluk kuvvetleriyle olan ortaklığını takdir etmese de, Ring bu programı kullanıcılar için isteğe bağlı hale getirdi ve şirketin bazı eleştirilerine yanıt olarak başka bazı gizlilik ve güvenlik protokollerini uygulamaya koydu.

Herkes için bir kurulum seçeneği var.Ring, Stick Up Cam'ın üç versiyonunu satıyor: kablolu model, pille çalışan model ve güneş paneliyle birlikte gelen model.Seçeneklerin olması güzel ancak kablolu modelin, pilin bitmesi endişesi olmadan daha uzun klipler kaydedebilen daha iyi, daha güvenilir bir kamera olduğunu gördük.Ayrıca kablolu versiyonunu satın alabilir ve daha sonra pil veya güneş paneli ekleyebilirsiniz.

Birlikte verilen hava koşullarına dayanıklı kablo, türünün en iyisidir.Bu model, iç mekan kullanımı için 2,5 metrelik bir kablo ve dış mekan kullanımı için IPX5 dereceli (böylece her yönden gelen düşük basınçlı su jeti spreyine dayanabilir) 14,5 metrelik bir uzatıcıyla birlikte gelir.Birleştirildiğinde paketin tamamı, özellikle diğer kablolu kameralarla karşılaştırıldığında çok sağlamdır.Test ettiğimiz çoğu dış mekan kamerasının kabloları çok kısa, hava koşullarına pek dayanıklı değil ya da her ikisi de var.

Uyarılar şu anda sınırlı olsa da doğru ve hızlıdır.Video kaydetmek için ayda 4 ABD dolarından (veya yıllık 40 ABD dolarından) başlayan bir Halka Koruma planına ihtiyacınız olacak.Bu abonelik aynı zamanda kişi tespiti, size etkinlik videosunun bir önizlemesini gösteren Zengin Bildirimler ve 180 gün boyunca video depolama olanağı da ekler.Ücretli bir plan olmadan, bir eylem gerçekleştiğinde canlı görüntüleme ve akıllı telefon bildirimleri alabilirsiniz (ancak telefonunuza ulaşıp uygulamayı açtığınızda anı kaçırabilirsiniz).Bildirimlerin hızlı ve doğru olduğunu düşünsek de Ring'in hayvanları ve araçları etiketleme özelliğini eklemesini görmek isteriz.

Ring güvenliği iki katına çıkardı.Komşular ve polis ortaklıkları hakkında kamuoyunun tepkisinin ardından Ring, artık kullanıcıların kolluk kuvvetlerinin taleplerini devre dışı bırakmasına, uçtan uca video şifrelemeyi etkinleştirmesine, kullanıcıları yönetmesine ve bağlı telefonların, tabletlerin ve bilgisayarların yetkisini kaldırmasına izin veriyor.Ring ayrıca hesabınızı güvende tutmak için zorunlu iki faktörlü kimlik doğrulamayı ve mülkünüzde olmayan alanları engellemek için Gizlilik Bölgeleri seçeneklerini içerir ve kısa mesaj almak mı yoksa üçüncü taraf bir kimlik doğrulama uygulaması mı kullanmak istediğinizi seçmenize olanak tanır.

2021'den beri Ring Stick Up Cam kullanıyorum. Sıradan bir kullanıcı olmama rağmen (kameralarımı ortalama bir insandan çok daha fazla hareket ettirmeyi seviyorum) kamera iyi dayandı.Daha iyi, daha doğru kayıtlar elde etmek için kamerayı elektrik prizine takmanızı önersem de, pil takımını kullanmanın özellikle kullanışlı ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Arka bahçemdeki yaratıkları yakalamak için bir pili takıp birkaç günlüğüne yeni bir yere koyabilmeyi seviyorum.

Bu 2K kamera aynı zamanda parlak ancak ayarlanabilir bir projektöre sahiptir.Videoyu kamerada ücretsiz olarak veya abonelikle bulutta saklayabilir.

Uyumlu olduğu yerler: Amazon Alexa, Google Ana Sayfası

Eufy S330 Projektör Kamerası, bir araba yolunu, bahçeyi veya merdiveni aydınlatırken her zaman video kaydetmeye hazır durumda kalabilen birleşik bir cihazdır.2K yatay kaydırma ve eğme kamerasıyla birlikte, mevcut dış mekan ışıklarınızın yerini alan 3.000 lümenlik bir projektör bulunur; bu aynı zamanda onun bir prize takılmak yerine kabloyla bağlanması gerektiği anlamına da gelir.Eufy Floodlight'ın güvenilir bir şekilde uyarı gönderdiğini ve test ettiğimiz tüm projektörler arasında en iyi aydınlatma seçeneklerini sağladığını gördük.Aynı zamanda yerel ve bulut depolama arasında seçim yapmanızı da sağlar (ancak ikincisi videoyu 1080p'ye düşürür).

Projektör parlaklığı ve tonu ayarlanabilir.Eufy S330, test ettiğimiz en parlak kablolu projektörlerden biridir ve 3.000 lümen parlaklık yayma kapasitesine sahiptir.Ayrıca sıcak ve parlak beyaz tonlar arasında ayarlama yapabilmeniz için renk sıcaklığını (3.000 ile 5.700 K arasında) ayarlama seçeneğini içeren tek modeldir.Bu, rakunları çöp kutularınızdan uzaklaştırmak için harika olabilen, ancak verandada oturmak veya barbekü yapmak söz konusu olduğunda daha az etkili olan, kör edici projektör ışıklarından özellikle güzel bir ayrılmadır.

Görüntüler gündüz veya gece net ve renklidir.Eufy Floodlight Cam, tek bir noktaya sabitlendiğinde 130 derecelik geniş bir görünüm sağlar ve keskin 2K video kaydeder.Gün boyunca renk mükemmeldi.Işığın renk sıcaklığını ayarlayarak renkli gece görüşü, istediğiniz kadar parlak veya hiç olmayacak.

Geniş bir görünüm tüm araba yolunuzu veya bahçenizi kapsayacaktır.Test ettiğimiz tüm kamera-projektör kombinasyonları arasında, yatay kaydırma ve eğme kamerası içeren tek model Eufy modeliydi; bu, yatay olarak 360 derece ve dikey olarak 130 derece tarama yeteneğine sahip olduğu anlamına geliyor.Beklenmedik hareketleri takip ederken bu her zaman işe yaramadı (Kusurlara bakın, ancak anlaşmayı bozanlar değil), ancak etrafa bakmak için alanı uygulama aracılığıyla manuel olarak tarayabilmeyi sevdik.Ayrıca bu özellik, test ettiğimiz diğer tüm projektörlerde görülen bir sorun olan, elle yapmak yerine (bu bir merdiven bile gerektirebilir) kamera açısını ayarlamayı gerçekten kolaylaştırıyor.

Kayıtları evde veya bulutta saklayın.Kayıtlar, bir Eufy temsilcisinin 30 gün boyunca 45 ayrı 30 saniyelik videoyu depolayabildiğini söylediği Floodlight'ın 8 GB dahili sabit sürücüsüne ücretsiz olarak kaydedilebiliyor.Ayrıca, 30 günlük sürekli depolama için bir kamera için ayda 3 ABD Doları veya yılda 30 ABD Doları (veya 10 kameraya kadar ayda 10 ABD Doları / yılda 100 ABD Doları) olan Eufy'nin bulut depolama planını da tercih edebilirsiniz.Ancak bulut depolamayı tercih ederseniz, görüntü işleme sırasında 1080p'ye düşürülür (ancak yine de görüntülerin harika olduğunu düşünüyoruz).

2022'nin başlarından beri arka güverteme Eufy projektör taktım. Oradan hiçbir zaman çok fazla aktivite beklemiyorum, bu yüzden birisinin arka merdivenlerden yukarı çıktığını bilmek güzel.Işık da özellikle ızgarada yemek pişirirken faydalı oluyor.Sadece ışığın renk sıcaklığını değil seviyelerini de ayarlayabilmeyi seviyorum, böylece konukların gözleri kamaşmıyor.

Bu kamera uzun pil ömrü, net 2K görüntü, HomeKit desteği ve video depolamak için üç seçenek sunar.

Şunlarla uyumlu: Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home

İki özdeş EufyCam pro kameradan oluşan bir kit olan Eufy S220 EufyCam, test ettiğimiz tüm şarj edilebilir kameralar arasında en iyi pil ömrüne sahiptir.Kameralar mükemmel 2K görüntüler yakalıyor ve ücretsiz yerel depolamanın yanı sıra Eufy'nin bulut planı veya Apple HomeKit Secure Video aracılığıyla ücretli bulut abonelikleri de dahil olmak üzere diğer seçimlerimize göre daha fazla kayıt seçeneği sunuyor.Ancak bu sistem, aynı zamanda baz istasyonu kullanmanızı da gerektiren seçimlerimiz arasında yer alan tek sistemdir.Ayrıca, bulut depolamayı kullanmayı tercih ederseniz sistemin video çözünürlüğünü otomatik olarak 1080p'ye düşürdüğünü de keşfettik.

Pil ömrü olağanüstü.Eufy, kameralarının tam şarjla 365 gün dayanabileceğini iddia ediyor, bu da onu gerçekten ayarlayabileceğiniz ve çoğunlukla unutabileceğiniz anlamına geliyor.Orijinal testimizde, uyarı sıklığına bağlı olarak pilin dört ila 12 ay arasında dayanabileceğini tahmin etmiştik.Uzun vadeli test uzmanımız, 2021'den bu yana üniteyi yalnızca üç kez şarj ettiğini söylüyor, bu da etkileyici.Ancak pil çıkarılamadığından değiştirilemez.

Ücretsiz veya ücretli depolama alanı mevcuttur; bunu öneriyoruz.Kullanıcılar klipleri 20 veya 60 saniyelik artışlarla kaydedilecek şekilde ayarlayabilir veya bunları iki dakikaya kadar herhangi bir uzunluk için özelleştirebilirler.(Sistem genellikle klipler arasında yaklaşık 10 saniyelik boşluklar bıraktığından ikincisini tercih ettik.) Daha sonra görüntüler, Eufy'nin söylediğine göre yaklaşık iki ila üç aylık 2K görüntü (veya dört ila beş aylık 1080p video).Ancak Eufy bulut planı aracılığıyla kullanılabilen bulut depolamayı öneriyoruz;kamera başına aylık 3 dolardan başlıyor.Alternatif olarak, 50 GB veya daha fazla (99¢'dan başlayan) bir Apple iCloud planınız varsa HomeKit Secure Video'yu kullanabilirsiniz; her iki bulut planı da videoyu yalnızca 1080p çözünürlükte saklasa da, videonun net ve canlı olduğunu gördük.

Hem ses hem de video kaydı mükemmeldir; nesne tespiti ise daha azdır.Kayıtlar her zaman netti (hem 2K hem de 1080p), ses netti ve akıllı telefon uyarıları genellikle hareketten sonraki 3 saniye içinde geliyordu.Ancak yalnızca insanlar ile genel hareket arasında ayrım yapabiliyor ve bazen bu konuda yanılgıya düşüyor.(Birkaç kez lastiği kişi olarak etiketledi.)

Kıdemli yazar Joel Santo Domingo, 2021'den beri S220 EufyCam'i kullanıyor ve bu süre zarfında kameraları yalnızca üç kez şarj ettiğini söylüyor.“Tek şikayetim, uzun mesafeden (yaklaşık 25 fit) garaj kamerasının insanların yüzlerini yakalamada zorluk yaşaması.İnsan hareketini bildiriyor ancak çoğu zaman bir yüzü çözümleyemiyor.Bunu garaj yolumun düzenindeki bir tuhaflığa bağlıyorum.

Mevcut en iyi seçimlerimiz kadar tercih etmediğimiz ancak yine de iyi seçimler olan bir dizi dış mekan güvenlik kamerasını test ettik.Bu modelleri uzun vadeli olarak test etmediğimizi unutmayın (bunu en iyi seçimlerimizle yapıyoruz).

7/24 bulut kaydı için: Google Nest Cam'in (pil) prize takılı olmasını seviyoruz; bunu yapmayı planlıyorsanız, isteğe bağlı hava koşullarına dayanıklı kabloyu kullanın veya Floodlight özellikli Google Nest Cam'i edinin.1080p projektör bizim seçimimize göre daha modern bir tasarıma sahip ancak o kadar parlak değil (4.000 K renk sıcaklığıyla 2.400 lümen).Yalnızca kamerayı tercih ederseniz, birlikte verilen kablo hava koşullarına dayanıklı değildir ve 3 fitlik kısadır, bu da onu kurabileceğiniz yeri sınırlayabilir.Kabloyla bağlandığında veya projektörle birlikte kurulduğunda, 7/24 kayıt yapabilirsiniz (Nest Aware planıyla) ve kameranın prize takıldığında genel olarak daha iyi, daha güvenilir uyarılar verdiğini düşündük.

Tapo'ya hazırsanız: TP-Link Tapo C325WB ColorPro Dış Mekan Güvenlik Wi-Fi Kamerası harika görüntüler ve doğru uyarılar sunar.Ancak hava koşullarına dayanıklı kablosu olmayan tasarımı sevmiyoruz.Ayrıca iki adet pille çalışan 2K kamera ve yaklaşık 150 $ karşılığında Tapo H200 Hub içeren Tapo C420S2'yi de beğendik.Gece görüntülerinin ve seslerinin daha iyi olmasını istesek de bu ucuz ve kolay bir çözüm.

Dış mekan Wi-Fi kapsama alanınız zayıfsa: Arlo Go 2, hem Wi-Fi hem de eklenti 4G LTE planlarıyla çalışır; ancak bunlar daha pahalıya mal olur ve yalnızca T-Mobile, US Cellular ve Verizon aracılığıyla kullanılabilir.Bu 1080p modeli, en üst kablosuz seçeneğimizden daha küçük bir izleme açısına sahiptir (160'a karşı 130 derece).Ve bir microSD karta ücretsiz kayıt yapma seçeneğini de ekler, ancak bu, abonelik gerektiren Arlo Secure özelliklerini kaybetme pahasına olur.

Mevcut bir dış mekan ışığınız yoksa: Arlo Pro 3 Projektör Kamerası, 2.000 lümenlik parlak bir ışık sağlamak için çıkarılabilir, şarj edilebilir bir pil kullanır; kabloyla bağlıysanız 3.000'e kadar.Testlerimizde gündüz 2K videosu çok iyiydi.Nesne doğrudan kameranın önünde durmadığı sürece gece görüntüleri o kadar güvenilir değildi (bu model ön sundurma veya çöp kutularının yakını gibi belirli bir alana odaklanmak için en iyisi olduğundan bu sorun değil).Aylarca süren testlerden sonra, pilin kullanıma bağlı olarak yaklaşık üç ay dayanmasını bekliyoruz.

Logitech Circle View ve Eve Outdoor Cam, Apple'ın HomeKit Secure Video hizmetiyle çalışıyor; bu hizmet, sunabileceği çok şey var ancak testlerimizde, bazen saatlerce hatta günlerce süren pek çok eylemi kaçırdı.

Mevcut seçimlerimiz, özellikler ve/veya performans nedeniyle Arlo Essential Spotlight Camera, Arlo Pro 3 ve Ring Floodlight Cam Wired Pro'dan daha iyi değere sahiptir.

Tapo C310 Akıllı Dış Mekan Ev Güvenliği WiFi 2K Kamera ve Tapo C320WS Akıllı Dış Mekan Ev Güvenliği WiFi 2K QHD 4MP Kamera da dahil olmak üzere, test ettiğimiz bir dizi kamera yanlış uyarılarla boğuşuyordu.

Cync Outdoor Wired Smart Camera, EZVIZ C3X, Netatmo Presence, Nooie Pro Cam ve Swann CoreCam Pro'yu zayıf ses ve/veya video performansı nedeniyle reddettik.Abode Cam 2, Blink Wired Floodlight Kamera, Blink Outdoor, Swann Kablosuz 1080p Güvenlik Kamerası ve Ring Spotlight Cam Pro Battery birçok olayı kaçırdı ve/veya hareket kayıtları arasında uzun boşluklar bıraktı.Reolink Argus 3 Pro'yu da 14 Fahrenheit derecenin altındaki sıcaklıklarda çalışacak şekilde derecelendirilmediği için reddettik, bu da ülkenin büyük bir kısmı için kullanışlı olmadığı anlamına geliyor.Pil gücü ve bağlantı sorunları nedeniyle Canary Flex'i de kestik.

Eufy SoloCam S230'un iki farklı örneğiyle sorunlar yaşadık; ancak kameranın ön tarafındaki su geçirmez yalıtımda bir üretim hatası olduğunu keşfettik.Şirket o zamandan bu yana sorunu ele aldı ancak incelememizi tamamlamadan önce yeni sürüm üzerinde bazı ek testler yapmak istiyoruz.

Ayrıca HomeBase S380 Hub ile iki adet 4K güneş enerjisiyle çalışan kamerayı birleştiren 550 dolarlık bir paket olan Eufy S330'u da test etmeye devam etmek istiyoruz.Başlangıçta etkilendik ancak daha sonra kayıtların gecikmesi, hatalı yüz tanıma ve uygulama gecikmesi gibi endişe verici birkaç sorun tespit ettik.Bir güncellemenin bu sorunları çözebileceğini umuyoruz ve zaman içinde bu konuyu tekrar ele alacağız.

Test etmeyi planladığımız diğer modeller arasında şunlar yer alıyor:

Bu makale Jon Chase ve Grant Clauser tarafından düzenlenmiştir.

David Anders ve Ry Crist, En İyi Dış Mekan Ev Güvenlik Kameraları, CNET, 16 Şubat 2023

John Carlsen, 2023'ün En İyi Ev Güvenlik Kameraları, SafeWise, 28 Haziran 2023

John R. Delaney, 2023'ün En İyi Dış Mekan Ev Güvenlik Kameraları, PCMag, 29 Haziran 2023

Rachel Cericola, Wirecutter'da X10 günlerinden bu yana akıllı ev teknolojisi üzerine çalışan kıdemli bir kadrolu yazardır.Çalışmaları The New York Times, Wired, Men's Health, USA Today ve diğer dergilerde yayımlandı.Komşularının bu biyografiyi okumasını umuyor çünkü bu, evinin dışında neden her zaman dört görüntülü kapı zilinin aynı anda çalıştığını açıklıyor.

Wi-Fi güvenlik kameraları ailenizin ve eşyalarınızın korunmasına yardımcı olabilir.Evinizin her alanına en uygun modelleri inceledik ve seçtik.

Bir ev güvenlik sistemi tamamen gönül rahatlığıyla ilgilidir.Açık bir kapı veya pencere konusunda sizi uyarabilir, haydutları korkutabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda yardım çağırabilir.

Wi-Fi kameralarınızı ölü böceklerden, su lekelerinden ve işlevlerini değiştirebilecek diğer kalıntılardan uzak tutmak için ara sıra temizlemelisiniz.

Ev güvenlik kamerası almak harikadır, ancak bu yalnızca ilk adımdır.Etkili olması için bu ayarları yapmanız gerekir.

2023 Yılının En İyi 5 Dış Mekan Güvenlik Kamerası |Wirecutter

Su Jeti Bozucu Wirecutter, The New York Times'ın ürün tavsiye hizmetidir.Gazetecilerimiz bağımsız araştırmaları (bazen) kapsamlı testlerle birleştirir, böylece satın alma kararlarını hızlı ve güvenli bir şekilde verebilirsiniz.İster harika ürünler bulmak, ister faydalı tavsiyeler keşfetmek olsun, doğru kararı vermenize (ilk seferde) yardımcı olacağız.